Estela Ortega nova secretària general de Podem Gavà
Estela Ortega conversa amb Miguel Herrera

Estela Ortega és ja la nova secretària general de Podem Gavà després de guanyar les Primàries, celebrades recentment, amb el 80% dels 26 vots emesos pels integrants del cercle. A l’inici del procés, Arnau Luque es va postular també per liderar aquest projecte, tot i que al final va decidir fer un pas al costat per mostrar el suport a Ortega, a qui ha “agraït el gest” i també “la confiança rebuda per part dels membres del cercle”.

La nova líder de Podem Gavà assegura que “ara treballaré en la confecció d’un nou equip” tot precisant que, “arran de la dimissió de l’anterior secretària general municipal iniciem un nova etapa de canvi on treballaré, tan dur com calgui, i amb molta il·lusió per mantenir un Podem Gavà fort, feminista, transversal i obert a a la participació de tots i totes”.

El portaveu del grup municipal de GSSP i membre de Podem Gavà, Miguel Herrera, afirma que “és un orgull poder comptar amb Estela Ortega perquè és una persona preparada per desenvolupar aquesta tasca. És enginyera tècnica de professió, amb més de 10 anys d’experiència. És també una persona amb estreta relació amb el teixit social gavanenc i que participa activament amb la vida ciutadana. Creiem fermament que farà una gran funció, i ens tindrà al seu costat per tot allò que necessiti”.