Èxit assistència a GastroGavà
Gastrogavà s’ha omplert durant l’hora de dinar

Desenes de persones han assaborit, aquest migdia, l’oferta gastronòmica de GastroGavà amb una àmplia i variada oferta de plats de qualitat amb l’espàrrec s i els productes de proximitat del Parc Agrari com a veritables protagonistes.

La zona de taules i cadires, que aquest 2018 s’ha ampliat, s’ha omplert durant el migdia i, des de la organització valoren aquest segon diA de funcionament de manera “positiva”. A la tarda es deixa de servir menjar fins al vespre, però l’activitat no s’atura perquè es pot participar en tallers i gaudir d’actuacions musicals i de sessions de showcoking. Aquest dissabte, a les 18 hores amb David Cartoixà, del restaurant l’Ermita de Bruguers, i d’e Joan Campanyà , del restaurant Anhel. Ja diumenge, a les 12 hores, la sessió de cuina en directe la faran, Miquel Armengol, del restaurant Major Trentasis i José Antonio Vilches del Tasta’mm. A la tarda, a partir de les 18 hores, serà el torn de Lluís Hoffman, de l’escola Hoffman i de la Susana Aragón, del Cèntric gastrobar.

Restaurants participants

  • Anhel
  • Cafè Teatre
  • Croissanteria Hèctor
  • El Passatge
  • Ermita de Brugués
  • Forn M. Cruz
  • La Molleteria
  • La Pava
  • Lancaster Beach Club
  • Major Trentasis
  • Masia Solior
  • Mundo Casero
  • Noa Gavà Mar
  • Nostra Pizza
  • Margú
  • Quesada
  • Sunset Burger
  • Tasta’mm

Es compta també amb la col·laboració del reconegut restaurant Les Marines per al concurs popular per escollir la millor tapa.

Els visitants tenen a la seva disposició degustacions elaborades amb espàrrecs de Gavà amb dues opcions de tiquet:

  • Opció 1: 4 tapes + 2 begudes = 12 €
  • Opció 2: 1 tapa + 1 beguda = 3,5 €

GastroGavà també manté la segona edició de la mostra de vins, a càrrec de dos cellers locals: Bacu’s i La Vinya Es posa a disposició dels visitants un tiquet de 10 euros que inclou 4 tastos de vi i una copa.