Èxit de Beetle Juice a Gavà
Un dels moments de l'obra.

El grup Igualtat ha estrenat aquest diumenge a Gavà “Beetle Juice”, la seva adaptació al teatre de l’aclamada pel·lícula de Tim Burton. Es tracta d’una funció encabida dins la programació del Castaween i que la formació amateur porta assajant des del febrer. Segons el director de l’obra, Daniel Sánchez, “és un nou projecte que afrontem amb gran il·lusió i on ens hem implicat fins a una quinzena de persones

El projecte es va posar en escena amb una escenografia “prou acuradaon segons Sánchez “s’ha procurat reproduir l’àtic de la millor manera possible, això sí, dins les nostres possibilitats si ho comparem amb el que es presenta ara a Broadway que resulta espectacular”.

Val a dir, que l’adaptació al teatre ha obligat a fer certes renúncies, com ara les serps de sorra, malgrat tot, segons Sánchez, “l’essència es manté i també la versatilitat dels elements per tal que el muntatge i desmuntatge sigui pràctic i àgil”.

“Beetle Juice” va comptar amb la col·laboració de la Cia. Spectacular i La Igualtat confirma que tant aquesta obra, com “Hotel Transylvania”, les tornaran a representar l’any vinent.