Èxit de la II Feria de Abril

Gavà va celebrar dissabte la II Feria de Abril, una activitat organitzada per l’Associació de Veïns de les Colomeres amb la implicació diversos comerços del barri i d’entitats com la Casa de Andalucía i el grup ecologista Quercus que els va ajudar a preparar les migas del dinar.

La festa, que es va estrenar l’any passat ja amb bona acollida, enguany, encara ha incrementat l’assistència. Així ho reconeix la presidenta de l’entitat veïnal, Isabel Mora assegurant que “per prudència i per provocar menys molèsties es va reservar només el tram del carrer Pi i Maragall des de Mestre Falla el direcció nord i ara veiem que caldria haver ampliat espai almenys fins al carrer de Guifré el Pilós”. Mora es mostrava “molt satisfeta de la gran acollida ciutadana i de la col·laboració dels establiments i d’altres entitats”. Segons Mora, “la idea és que a través d’aquesta activitat i de moltes altres contribuïm a dinamitzar el barri”

Així es va guarnir l’espai públic amb motius típics de la “Feria” i alguns establiments van treure a fora el seus productes, de manera que la gent va poder assaborir tapes diverses, empanades i begudes.

La Casa de Andalucía de Gavà també hi va participar amb les actuacions dels seus diferents grups i al migdia es va compartir un dinar popular a base de migas. A la tarda hi va haver sevillanes, música disco i una rifa.

L’alcaldessa Raquel Sánchez va destacar “el bon ambient i la bona feina que es fa des de l’entitat per dinamitzar i cohesionar el barri, amb actes lúdics com aquest on es compta amb la col·laboració d’altres col·lectius, però també amb una gran tasca interna per reivindicar millores. Els felicito pel seu esperit que ens encomana l’empenta per seguir treballant pels nostres barris que, en definitiva, són els escenaris on passen les nostres vides”.