Marcel·lí Moragas
El taller de maquillatge va tenir força èxit a la festa multicultural

Missió complerta. La festa multicultural del passat dissabte al col·legi Marcel·lí Moragas va ser un èxit de participació, segons ens explica Natàlia Sánchez, membre de la comissió de festes de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del centre educatiu, que eren els que organitzaven aquesta festa multicultural. “Va sortir tot molt bé, va venir molta gent i estem contents amb el resultat de tot plegat”.

A la festa van participar diverses entitats culturals de la ciutat com ara l’Escola de Dansa Leonor Vives, els Bastoners de Gavà o els Castellers de Gavà. Els infants van participar amb aquestes entitats i van aprendre aquestes tradicions culturals: “Els infants estaven molt interessats en aquestes activitats perquè era una cosa molt diferent a l’habitual i els feia gràcia, sobretot els bastoners”.

Hi havia un doble objectiu amb aquesta festa multicultural. El més importar era recaptar diners pel viatge de fi de curs dels alumnes de sisè de Primària, i a tal efecte ho havia, per exemple, un bar solidari, o activitats com un taller de maquillatge. La recaptació “va anar força bé, no sé la quantitat exacta però sé que l’AMPA està contenta. A on es va recaptar més diners va ser al bar, ja que hi havia molta gent. El taller de maquillatge també va anar molt bé, però el bar és on es van aconseguir més diners”.

L’altre objectiu, també acomplert, era el de “promocionar una mica a les entitats locals i que la gent vegi que hi ha entitats a Gavà on es poden apuntar i fer coses. Ens agrada que les entitats es puguin promocionar en aquesta festa, i a nosaltres ens va bé també que vinguin ja que fan una activitat i és al final un programa atractiu per tal de fer que la gent vingui a la nostra festa”.

A la festa s’hi va atansar l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, el que “ens va agradar molt”.

Marcel·lí Moragas
L’alcaldessa va visitar també la festa multicultural del Marcel·lí Moragas