Exposició de manualitats de la gent gran de Gavà 2018

Un any més la gent gran de Gavà exposa les seves manualitats i creacions artístiques als baixos del Museu en l’activitat titulada “L’Art no té edat”. Es tracta d’una de les activitats tradicionals de l’inici de la Festa Major on es poden admirar quadres, labors, objectes decorats o escultures de terrissa. En aquesta ocasió hi han participat 58 persones amb més de 100 obres. Tots ells van rebre un obsequi de mans de l’Alcaldessa Raquel Sánchez qui, un any més no es va voler perdre aquest esdeveniment. Sánchez va voler “agrair l’esforç i l’enorme dinamisme de la gent gran, que configuren un dels col·lectius més grans del nostre municipi i que s’impliquen de manera decidida en els actes de ciutat ”. L’Alcaldessa va voler destacar, en especial, la seva capacitat de mobilització social en els darrers mesos per reclamar unes pensions dignes, “ja que ens heu donat una lliçó de la gran importància de no defallir en la defensa dels nostres drets i llibertats, conquerits amb molt d’esforç per molts de vosaltres en el seu dia”.

Sánchez va desitjar-los “una bona Festa Major” tot recordant que “aquesta mostra, de la qual es compleixen 26 edicions, és ja tot un clàssic d’allò més entranyable i esperat que ens ajuda a donar el tret de sortida a la nostra Festa Major” i a la vegada “esdevé una manera d’implicar la gent gran en la vida social i ciutadana i de fomentar la seva creativitat”.

Són de petites obres d’art creades per la gent gran als casals de la ciutat i que esdevenen un vehicle per fer visible la dedicació personal i la constància d’un treball que realitzen, durant l’any.

Enguany, l’espai va ser dinamitzat per l’artista local Josep Bel amb elements propis de la cultura urbana, un aspecte que també es va deixar notar a l’inici de l’acte amb l’actuació de hip hop d’un grup de joves de la Casa Gran.