#FAGAempreses #FAGA #Gava #Alzheimer #Empreses

FAGA  (familiars d’Alzheimer de Gavà i Altres Demències) ha posat en marxa una campanya de micomecenatge empresarial amb l’objectiu d’implicar el teixit empresarial de la ciutat en el suport i la visibilitat dels malats d’Alzheimer

Aquesta campanya de sensibilització va començar segons Juanjo Capdevila, directiu de FAGA “d’una banda cada vegada augmenta el nombre d’usuaris de FAGA i per tant el cost que hem d’afrontar per donar serveis és més elevat i per altra, creiem que és important que la societat s’impliqui en el suport i el coneixement d’aquesta malaltia. En definitiva, ens hem de reinventar per arribar a un major número de gent i per continuar donant serveis als usuaris”. Així va néixer la idea d’aquest micromecenatge empresarial “l’aportació que demanem a les empreses és de 25 euros a l’any. Pensem que és una quantitat assumible i per nosaltres és de gran ajuda” explica Juanjo Capdevila.

Les empreses interessades en participar d’aquesta campanya poden posar-se en contacte amb FAGA via telèfon, whatsapp o mail: 657978498,620848705, info@afagava.org.

D’altra banda, la FAGA ha editat el llibre “L’àvia de la Caputxeta”, l’objectiu d’aquest llibre és apropar la malaltia als infants i joves. El llibre es pot adquirir al preu de 15 euros a la seu de FAGA al carrer de Guifré el Pilós número 12 i a la llibreria Tres Paraguas, al carrer del Centre número 5.