La faula de l'esquirol, aquest diumenge a Gavà
La faula de l'esquirol, aquest diumenge a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà acollirà aquest proper diumenge, 20 de febrer, la representació de La faula de l’esquirol

Amb aquest espectacle, la companyia La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. El gran eriçó viu plàcidament, a l’ombra d’un gran roure, i cuida dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada, per l’arribada d’un esquirol amable, trapella i juganer.
La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber. L’eriçó i l’esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

La funció s’encabeix dins la programació estable de teatre familiar de La Xarxa i es posarà en escena a partir de les 12 hores. El preu de les entrades, que es poden comprar aquí és de 10 euros en general, i de 8 euros per als socis La Xarxa.

Escolta aquí l’entrevista sencera a Ràdio Gavà

La Baldufa

Els objectius principals de la companyia són oferir espectacles d’alta qualitat artística; crear espectacles multidisciplinaris, utilitzant el màxim de recursos teatrals; oferir espectacles per a tots els públics, però majoritàriament per al públic infantil, i crear espectacles ideològicament compromesos amb els valors de solidaritat, tolerància i respecte.

01/10/2020 — La Baldufa rep el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020, atorgat pel Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España.

La companyia ha estat present en centres importants de l’estat com el Teatre Nacional de Catalunya o el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

En els darrers anys, ha participat o aviat participarà en reconeguts escenaris o festivals internacionals d’Europa [França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Bèlgica, Hongria, Països Baixos, Àustria, Dinamarca, Polònia, Finlàndia, Noruega, Luxemburg, Romania, Suïssa, Irlanda del Nord i País de Gal·les] i de fora del continent europeu [Mèxic, Xina, Costa Rica i Xile].

Actualment i des de 2008, La Baldufa organitza el Festival Esbaiola’t a les Valls d’Àneu, un festival teatre al carrer i per a tots els públics, als Pirineus.