Festa del 48 aniversari a Ausiàs March

El barri d’Ausiàs March de Gavà ha celebrat aquest cap de setmana el seu 48è aniversari amb una festa.

Per al dissabte, dia de Sant Nicasi, al matí es va gaudir d’una sessió de ball en línia a mentre que a la tarda els protagonistes van ser els més petits amb jocs inflables a partir i un berenar popular a base de xocolata desfeta.

Diumenge, la celebració va continuar amb un dinar a base de paella popular que van elaborar membres de la Casa de València. I a la tarda, es va gaudir del concert Cash Caravan, la banda liderada pel baixista de Medina Zahara Juanjo Cobacho.

Luisa Vázquez, presidenta de la Associació de Veïns i Cultural Ausiàs March, assegurava al programa Amb G de Gavà de l’emissora municipal que al barri “perviu la unió i la sensació de família que sempre ha tingut Ausiàs March i que jo, personalment, no he vist ni viscut en altres barris. Som un petit poble dins de la ciutat on tothom es coneix i es preocupa pels seus veïns”.

Vázquez assenyalava que volen “donar un nou impuls a l’associació amb un vessant més cultural” i que estan “oberts a totes les propostes i atreure als veïns de mitjana edat que són els que, pel seu ritme de vida, tenen menys temps”, però també precisa que hi ha “una infància i unes persones grans molt participatives”.