FESTA I ENCESA DE LES LLUMS DE NADAL
Aquestes són les llums que lluiran a l'Illa.

Gavà dóna la benvinguda al Nadal aquesta tarda amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc. A l’igual que l’any passat, l’acció anirà acompanyada d’una acolorida festa que enguany tindrà lloc a la plaça de Josep Tarradellas. La cita és a les 17.30 hores i els petits s’ho passaran d’allò més bé amb animació i un berenar a base de xocolata desfeta. També es descobrirà un gran arbre de Nadal que lluirà a la ciutat durant totes aquestes festes.

A més, tothom qui ho desitgi podà participar-hi més activament escrivint un desig en una bola de Nadal.

Llums noves i de baix consum

Com a novetat, s’han retirat els quadres de bombetes antics dels carrers del Centre, Les Colomeres i Montflorit, i s’han sinstal·lat guarniments més eficients.

També s’han renovat les cortines lluminoses que vesteixen els troncs de les palmeres de l’Illa de vianants amb cortines noves i és que, segons fonts municipals, “el fet que els motius lluminosos de lloguer, permeten canviar i renovar la decoració dels carrers”.

Tipus de figures lluminoses

  •    162 unitats pels arbres
  •    236 unitats per guarnir fanals
  •    78 unitats de garlandes longitudinals
  •    2 unitats d’ornaments pels edificis.

Les figures disposen de llums tipus LED i la potència instal·lada no supera 200 Kw.

Les llums de Nadal lluiran fins el dia 6 de gener, entre les 18:00 hores i les 23:30 hores

Tallat el carrer Sant Lluís pels llums de Nadal
Tallat el carrer Sant Lluís pels llums de Nadal.

Campanya de comerç

L’acte d’avui, que a més coincideix amb el ja cada vegada més popular Black Friday servirà també per donar el tret de sortida a la campanya de comerç que durant aquestes dates viu el moment més important de vendes. Els establiments han guarnit les seves entrades amb patits i avui i demà, molts d’ells ofereixen els seus productes amb descomptes.

Torna el trenet

Aquest Nadal torna el Trenet del Comerç a Gavà
Aquest serà el trenet que circularà aquest Nadal.

A partir del 21 de desembre, i fins el 30 de desembre, ambdós dies inclosos, els qui ho vulguin podran passejar-se per Gavà pujats en un curiós trenet. Es tracta del “trenet del comerç” que dins la campanya de Nadal posaran en marxa, un any més, les associacions de l’Illa de Gavà i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament.

El trenet funcionarà de 10 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores, excepte el dia 24, que només circularà fins al migdia, i el dies 25 i 26 de desembre, que no funcionarà. El vehicle farà 2 itineraris per zones comercials de la ciutat amb parada d’inici i final a la plaça de l’Església.

Es podrà pujar al trenet amb un tiquet adquirit a les botigues adherides a la promoció. També de forma directa al trenet per un import de 2€.