Festes de Sant Nicasi molt participades
Sánchez a l'estand municipal del Mercat de Sant Nicasi.

La ciutat s’ha omplert aquest cap de setmana d’activitat per celebrar la Festa Major d’Hivern. Dissabte, diada de Sant Nicasi, va tenir lloc l’acte més arrelat de la celebració amb l’ofici solemne i el repartiment de panets beneïts, però el programa d’activitats ha estat d’allò més ampli i divers, amb moltes propostes culturals i tradicionals i amb la implicació, una any més de les diverses entitats locals. L’alcaldessa Raquel Sánchez ha posat en valor “el compromís de totes elles” i ha valorat “molt positivament la participació ciutadana que, novament ha gaudit de les diferents activitats, ha passejat pels carrers il·luminats i ha pogut comprar al Mercat de Sant Nicasi, amb 22 parades d’establiments locals, estands de venda de productes artesanals, i espai d’entitats”.

Sánchez també ha destacat els espais institucionals “amb un indret on hem explicat el projecte d’Unió de Cooperadors i l’espai municipal amb el repartiment de kits de reciclatge. Aquests dies n’hem repartit més de 700, la qual cosa demostra l’interès de la ciutadania en ser actius en la recollida selectiva de brossa i el compromís ferm per part d’aquest equip de govern de seguir amb aquesta aposta per la sostenibilitat”.

L’alcaldessa també ha destacat la qualitat i professionalitat del comerç de proximitat i ha animat a la gent a “fer les compres aquest Nadal”.

PUBLICITAT