Festival benèfic per la FAGA
Una de les actuacions de les ballarines de Leonor Vives.

L’Escola de dansa Leonor Vives de Gavà s’ha solidaritzat aquets diumenge amb l’Associació de Familiars de Malalts d´Alzheimer i altres Demències de Gavà, la FAGA, oferint un festival benèfic per l’Alzheimer. L’actuació va tenir lloc aquest diumenge a l’Espai Maragall i tots els diners recaptats de les entrades, que costaven 5 euros cadascuna, són per ajudar aquesta entitat. El seu president, Albert Arnau, ha agraït aquest gest solidari que “per a nosaltres suposa molt perquè ens cal sumar tots els recursos possibles per seguir oferint l’atenció i serveis als nostres usuaris i usuàries que cada vegada són més”.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Gavà, Ester Zamorano, també va lloar “la col·laboració desinteressada de l’escola de ball Leonor Vives” i va destacar la “encomiable tasca diària que fa la FAGA”.

Cal recordar que, la FAGA ha organitzat diverses activitats amb motiu de la commemoració, el passat 21 de setembre, del Dia Mundial de l’Alzheimer on es va il·luminar de color verd l’Ésser del Mil·lenni, es va fer la conferència titulada “Recomanacions d’activitats per una vida activa” a càrrec de l’empresa Adaptiveccity i es va participar en la Campanya de Prevenció de la Salut Cerebral de la FAFAC “Cuida el teu cervell”.

L’Associació de Familiars de Malalts d´Alzheimer i altres Demències, amb seu al carrer Guifré el Pilós, 12 local 2, compta amb assessorament familiar, per valorar i oferir les activitats individualitzades que més conserven la seva qualitat de vida, atenció social-domiciliària amb una treballadora social i sessions informatives sobre l´Alzheimer i altres demències a càrrec de professionals del tema (neuròleg, psicòleg, advocat, logopeda, assistenta social). També grups d´autoajuda mútua, atenció psicològica, atenció logopèdica i transport propi.