Finalistes gavanencs del Talent a les Aules
Ja es coneixen els sis finalistes gavanencs del Talent a les Aules

Aquest matí s’han fet públics els noms dels sis projectes gavanencs finalistes en l’edició 2018 del Talent a les Aules. Aquests projectes són els que, juntament amb els sis finalistes viladecanencs que es van conèixer el passat 4 de maig, participaran a la final que tindrà lloc el proper 30 de maig a l’Espai Maragall.

Els sis projectes finalistes gavanencs són: ‘DyGo”, de Dylan Couto i Gonzalo León de l’Institut El Calamot; “Intel-Hand” d’Éric Sánchez i Brandon Iceta del CEFP Núria; “Hike” de Sergi García i Nacho Lozano del col·legi Santo Ángel; “B-Health” de Marco Cesena i Lucas Lobato, també del Santo Ángel; “AG Innovations” d’Alejandro Andrade i Ciro González del col·legi Immaculada Concepció; y “Info Allergies”, d’Idoya Oria i Thaís Santos, de l’Institut Bruguers.

Els sis finalistes gavanencs s’han conegut en un acte celebrat aquest matí a l’Espai Maragall en el qual l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, s’ha adreçat a tots els alumnes que han participat en aquesta edició.

Sánchez ha destacat que aquest és un programa amb el que està molt satisfeta perquè els joves “treballen idees que fan servir les noves tecnologies i que, a més, tenen un retorn social”. L’alcaldessa ha posat de manifest també que aquesta “és una experiència d’aprenentatge d’empresaris que donen pautes i, per tant, aquesta és una experiència que els deixa empremta i que els ensenya una mica com funciona el món real i que els permet adonar-se de que estan en un entorn competitiu”.

L’alcaldessa ha afegit a més que “l’any passat el guanyador va ser de Viladecans i a mi m’agradaria molt que els guanyadors enguany fossin de la nostra ciutat”.

A Gavà hi han participat en aquesta edició del Talent a les Aules més de 250 alumnes de set centres d’ensenyament de la ciutat.