La Creu Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Gavà, ha posat en marxa una nova edició de la campanya “A Gavà, cap infant sense joguines” que es perllongarà fins el 30 de desembre. Enguany no hi haurà actes públics de recollida degut a la pandèmia.

La ciutadania que vulgui col·laborar podrà dipositar la seva joguina en la seu de la Creu Roja Gavà a la Rambla Vayreda, 68, de 9.30 a 13.30, a la botiga JUGETTOS de la Rambla o al Centre esportiu ACCURA de Gavà Mar.

També col·labora en “A Gavà, cap infant sense joguines” l’empresa Ecoembres a través del projecte de RECICLOS amb una donació de fins a 900 euros i La Casa de Andalucía, que ha llançat una campanya solidària amb quatre entitats més de la comarca.

Les joguines han de ser noves, no bèl·liques i sense embolicar i es distribuiran entre les famílies més necessitades, amb infants d’entre 0 i 14 anys, de Gavà. Es necessiten joguines per a totes les edats i diverses: jocs de taula, esportius, de construcció. D’expressió i manualitats, llibres de text i contes, nines, cotxes…

En aquesta 2020 les sol·licituds de joguines han augmentat passant de les 80 de l’any passat a 115 aproximadament d’aquesta edició de la campanya.