Focs a la platja i pluja al poble
La platja va acollir el tradicional castell de focs

Gavà segueix de Festa Major amb un programa d’activitats molt ampli durant del cap de setmana que omplirà d’animació el carrers i places del nostre municipi. La passada nit, la platja va esdevenir un dels punts neuràlgics on milers de persones es van aplegar per gaudir del tradicional espectacle pirotècnic i d’una vetllada que va acabar d’amenitzar el grup local de versions Cash Caravan.

Per contra, els fans del grup Sidecars no van poder gaudir de la seva música. L’actuació dels madrilenys que esdevenia un dels principals caps de cartell d’aquesta festa major es va haver d’anul·lar per culpa dels problemes derivats de la pluja, un ruixat intens i localitzat que només va descarregar al centre de la ciutat, però que va acabar provocant problemes tècnics que van obligar a suspendre l’actuació.

La pluja va provocar problemes tècnics que van impedir el concert de Sidecars

Si no passa res, els que sí tocaran avui seran els OBK. La mítica formació dels 90 oferirà un concert amb els seus grans hits a la plaça de Francesc Macià a partir de les 23 hores.

Altres propostes destacades d’aquest dissabte són el Gavà Beach Festival, a partir de les 18 hores, al monument de la Vela, a Gavà Mar, amb sessions de Djs i actuacions d’artistes, de les quals destaca Julieta, i el bateig del nou Brumot. La bèstia més mítica de la Companyia General del Foc, amb 25 anys d’història, reneix de les cendres i s’estrena amb una imatge més ferotge i majestuosa que mai. La presentació oficial tindrà lloc tot just abans de l’inici del correfoc infantil, a les 21.15 hores al passeig Maragall

La jornada culminarà amb l’actuació de The Show Must Go On en la Nit de Tributs a l’auditori Marc Grau, a partit de la mitjanit, on es podran escoltar versions de Queen