Fòrum G3
Un moment de la celebració del Fòrum, amb Badia atenent el debat en primera fila

Aquest matí s’ha celebrat a l’Espai Maragall la jornada del Fòrum G3 Gent Gran Gavà, un espai de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament de Gavà on es promou el diàleg i la proposta d’actuacions de foment de l’envelliment actiu al municipi. És l’acte central d’una setmana que la nostra ciutat dedica a aquest col·lectiu amb activitats des del passat dilluns 24 i fins el divendres 28.

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, s’hi ha atansat fins aquest Fòrum G3 per dirigir unes paraules als assistents. L’alcaldessa ha destacat que és important arribar a l’edat de la jubilació “rebent el que us mereixeu després de tants anys treballant, i per això cal que els que som una mica més joves possibilitem que vosaltres recolliu el que heu conreat, que pugueu tenir una vida activa i que estigueu inclosos totalment a la societat de Gavà”. I això ha de ser així perquè “és de justícia, per això heu passat tota una vida treballant”.

Badia ha volgut posar de manifest que “ara la gent envelleix molt millor que abans, cada vegada es viu millor a partir dels 60, i cada vegada tenim gent gran molt més activa. Per això nosaltres com a societat necessitem donar resposta a tot el que vosaltres podeu fer, esteu en un moment de la vida en el que el que heu de fer precisament és activar-vos, no quedar-vos sols a casa sense fer res, i des del municipi podem donar moltes respostes a això”.

L’alcaldessa també va destacar la importància d’espais de debat com aquest Fòrum G3, i va convidar als assistents a “aprofitar aquests espais per tal que opineu i digueu el que voleu que us doni la ciutat, perquè és en aquests espais on nosaltres us podem escoltar. És important, doncs, que tingueu fòrums com aquest on expliqueu què es pot millorar, què necessiteu, què podem fer per nosaltres, què podeu fer vosaltres també per la ciutat”.

Badia ha acabat assegurant que “la sensibilitat la tenim, la comprensió la tenim, i també tenim ganes de que us mogueu i ens ajudeu a seguir construint aquesta ciutat que sempre està canviant i evolucionant, crec que a millor. Vull que sapigueu que nosaltres estem aquí per escoltar-vos, per prendre nota, i per millorar, volem que ens ajudeu a definir quines són les nostres prioritats”.