Gavà acollirà la mostra The Backway

Dins la programació d’activitats de la present edició del GavàMón es podrà visitar l’exposició “The Backway”, Ruido Photo, amb la participació de Pau Coll, Roger P Gironès, Toni Arnau i Edu Ponces. Es tracta d’una mostra fotogràfica sobre la ruta migratòria des d’Àfrica de l’Oest cap a Europa. La mostra inclou totes les etapes de la ruta a les quals ha viatjat l’equip de Ruido Photo –Gàmbia, el Senegal, Sierra Leone, Mali, Níger, Tunísia i les aigües territorials líbies de la Mar Mediterrània.

L’exposició està formada per diverses estructures a doble cara, formant així dos recorreguts longitudinals de lectura. D’una banda, es combinen imatges amb mapes, cròniques, entrevistes, gràfics i vídeos en 360 º per tal de fer entenedora cada punt de la ruta; i d’altra banda, s’exhibeixen imatges en gran format i cites dels testimoniatges que capten l’atenció del públic.

Ruido Photo porta més de 10 anys mostrant problemàtiques socials i denunciant violacions als Drets Humans usant, com a eines ,fotos i vídeos, exposicions, llibres, fotografia participativa i formació.

La mostra es muntarà a la plaça de Jaume Balmes, del 13 al 27 d’octubre.