C.F. Gavà
El C.F. Gavà cau derrotat per 2 a 0 en el camp del Martorell (Foto: www.cfgava.cat)

El C.F. Gavà va caure derrotat aquest passat cap de setmana per 2 gols a 0 en el terreny de joc del C.F. Martorell. Els homes que entrena José Manuel Serrano van saber generar oportunitats de gol, però van acabar fallant en la materialització final. Això els va penalitzar, ja que els locals sí que van aconseguir dues dianes que van ser les que, finalment, van decidir el partit.

Serrano, de fet, ho veu així: “Les oportunitats que vam generar, que van ser bastants, no les vam finalitzar, vam fer suficients per poder haver ficat algun gol, i en aquesta categoria si no estàs fi atacant i a més en defensa estàs despistat doncs ho acabes pagant”. Segons el mister, l’equip “no ha canviat gaire des del principi de temporada, quan vam fer un bon inici però és veritat que els rivals ens feien ocasions de gol, encara estem en aquest escenari però es tracta gairebé sempre d’errors nostres, estem pagant molt car la presa de decisions individuals, crec que estem fent be les coses però cada cop que ens equivoquem ho paguem molt car”.

Tot i aquesta derrota, el Gavà continua en els primers llocs del Grup 2 de Primera Catalana. Els de Serrano, amb 23 punts, ocupen la tercera plaça de la taula, a 3 del segon classificat, el Santboià, i a 9 del líder, que una setmana més és la Montañesa.