Gavà celebra el darrer Ple del present mandat

Aquest dimecres s’ha celebrat el darrer Ple del mandat, una sessió que ha servit per acomiadar als regidors i regidores que ja no estaran presents en la corporació municipal que es constituirà aquest dissabte.

Per part del PSC, pleguen les tinentes d’alcaldessa Rosa Fernández i Ester Zamorano i la regidora Mercè Campodarve.

Rasa Fernández

Rosa Fernández que ha estat 8 anys amb responsabilitat de govern, va fer un discurs final farcit d’emoció on, tot i reconèixer que ha passat “moments de salut molt complicats, sempre he procurat donar el màxim de mi per fer el millor per aquesta ciutat. Espero haver estat a l’alçada amb projectes positius per fer de Gavà una ciutat més justa, democràtica i sostenible. També és un orgull formar part de la família socialista i estic agraïda per l’estima i comprensió rebuda per part de tothom” .

Ester Zamorano

Ester Zamorano, qui ha estat 4 anys a l’Ajuntament, va agrair “el respecte i consideració rebuts” i va assegurar que “ha estat un orgull haver pogut treballat per Gavà, una tasca que he exercit amb gran dedicació”.

Mercè Campodarve

Mercè Campodarve, després de 4 anys de regidora, plega assegurant que “ha estat una etapa inoblidable, honorable i emocionant on he après molt i que sempre he afrontat amb dedicació i honestedat”.

Mireia Villuendas

Mireia Villuendas, després de 2 anys de regidora al grup d’ERC, marxa. La seva arribada, al 2018, va ser, com ella mateixa reconeix, “molt dolorosa” perquè va ocupar el buit deixat per la mort sobtada d’Albert Massana, de qui a més n’era la seva parella. Villuendas espera que la seva feina “hagi servit per millorar Gavà”.

Francisco Gavilán

Francisco Gavilán, que durant 8 anys ha defensat els interessos del grup de Ciutadans, assegurava que “ha estat una experiència enriquidora que m’ha fet millor persona i on sempre he dedicat els meus esforços a millorar la vida dels nostres veïns”.

Miguel Ángel Ibáñez

Miguel Ángel Ibáñez, el regidor més veterà amb una trajectòria de 16 anys al consistori, 15 dels quals amb Ciutadans i des del 7 de març del 2022 com a regidor no adscrit, afirmava que “ha estat una responsabilitat i un honor” i ha defensat “el treball constructiu, perquè cal escoltar i tenir en compte les aportacions, més enllà d’on vinguin, si són bones per Gavà”.

Els portaveus dels diferents grups van agrair la feina dels qui ja no seguiran valorant “el tarannà personal, la dedicació i el seu compromís”. L’alcaldessa en funcions, Gemma Badia, expressava que “ha estat un privilegi compartir aquest espai amb tots ells i elles, ja que malgrat les diferències ideològiques sempre ha regnat la cordialitat i el respecte”. Badia ha qualificat el mandat de “difícil, amb molts canvis, pèrdues irreparables i entrebancs inimaginables, com la pandèmia i després la crisi i la guerra. Malgrat tot hem intentat estar a l’alçada per fer el millor per Gavà”.