Gavà contra la violència masclista juliol 2018

Gavà s’ha concentrat, novament, aquest dimarts, per expressar la seva condemna a la violència masclista. L’acte, com és habitual va tenir lloc a la plaça Major i va comptar, en aquesta ocasió, amb la participació de quatre atletes del Club Atletisme Gavà.

Irene Roviera, Ángela Pérez, Inés Baltic i Sònia Fernández van ser les encarregades de llegir el manifest a favor de les víctimes, en el qual es va expressar el rebuig vers qualsevol manifestació de violència masclista, que comptabilitza, ja, 23 dones assassinades en el que portem d’any. Així van recordar els seus noms i històries i els de totes aquelles que no es reflecteixen en les xifres oficials, però que també són víctimes d’aquesta violència.

La regidora d’Igualtat, Gemma Badia, va recordar que “el SIAD seguirà oferint els seus serveis durant el mes d’agost a totes aquelles dones que ho requereixin” i que “es manté operatiu el telèfon 900900120 de l’Institut Català de les Dones (ICD) per atendre les diferents situacions”. Badia subratlla que “Encara que Gavà té un protocol contra la violència masclista, recomanem que sempre que es detecti una agressió masclista es truqui al telèfon d’atenció i es confiï a transmetre aquesta informació”.

El proper acte contra la violència masclista a Gavà es farà el 28 d’agost, en el mateix lloc.