Gavà dóna la benvinguda al Nadal amb un espectacle de llums

Gavà dóna la benvinguda al Nadal amb un espectacle de llums i música, dissabte al vespre. Es tracta “Il·luminat”, una nova proposta del programa d’activitats d’aquestes Festes d’Hivern que no va deixar indiferent ningú. Infants i adults van gaudir de projeccions a la façana de la Casa Gran amenitzades amb Nadales i efectes amb làsers.

Va ser en el decurs d’una tarda farcida d’activitats amb tradicions de sempre, com la de fer Cagar el Tió, a la Torre Lluc o les cantades de Nadales, a la Rambla, amb l’associació cultural Peniel, just a tocar del pessebre que des del dia 22 es pot admirar a la plaça de Josep Tarradellas

Raquel Sánchez desitja Bones Festes

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, no es va voler perdre cap d’aquestes propostes que, va assegurar, “les organitzem de tot grat i, com sempre, amb la col·laboració d’entitats i ciutadania a les quals vull agrair-los, novament, la seva ferma implicació”. Sánchez va voler desitjar a tots els gavanencs i gavanenques unes “molt bones festes acompanyats dels qui més s’estimen i un Any Nou  ple de reptes i prosperitat”.

Les Festes d’Hivern de Gavà, que van arrencar per Sant Nicasi, continuaran fins el 6 de gener, data de l’arribada dels Reis de l’Orient. Hores d’ara, i segona va confirmar la pròpia Alcaldessa, “ja s’ultimen tot els preparatius per rebre, primer els Carters Reials i, després, amb tots els honors, a Ses Majestats”, que faran cap el dia 5 de gener i es passejaran per la ciutat en l’esperada cavalcada.