Gavà és dona emprenedora

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha presidit aquest matí al Centre de Serveis a l’Empresa l’acte de cloenda de la segona edició del programa Gavà és dona emprenedora. Hi ha participat 14 dones que avui han rebut el seu corresponent diploma que acredita la seva participació en aquest programa.

Badia ha posat en valor que, amb aquesta formació específica, “volem donar una empenta per tal que les dones puguin tirar endavant els seus projectes d’emprenedoria”. Aquest objectiu, precisa l’alcaldessa, “és molt important perquè, no ens podem oblidar, la taxa d’atur de dones és més alta que la d’homes. Per exemple, aquí a Gavà tenim un 10% d’atur de dones i un 6,9% d’atur d’homes, i si bé és cert que és una dada baixa comparada amb anys anteriors, la realitat és que hi ha 3 punts de diferència entre l’atur de dones i el d’homes”.

Així doncs, amb aquest projecte el que pretén l’Ajuntament és “que les dones tinguin una facilitat per accedir al seu món laboral, ja sigui generat per elles, a través de noves idees, o bé en un mercat laboral on se sentin totalment integrades”. Per tant, aquest “és un projecte molt positiu que segur que tindrà recorregut perquè les pròpies dones participants estan molt satisfetes, fan una valoració molt positiva, i si elles estan contentes i els funciona bé això vol dir que el programa és bo”.

Gavà és dona emprenedora