trimestre

A partir d’aquest dimecres, 10 de gener, qualsevol gavanenc o gavanenca major de 18 anys pot inscriure’s a les diferents activitats del programa Forma’t +18, que en el seu segon trimestre continua oferint un ampli ventall d’opcions en diferents àmbits. Les persones interessades es poden inscriure en línia, mitjançant un formulari d’inscripció, o bé presencialment al Nou Espai Sant Jordi (carrer d’Àngela Roca, 2), de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Un cop fet això, rebran un correu i instruccions per fer el pagament corresponent, en alguns casos amb bonificació.

Les activitats d’aquest segon trimestre abracen una gran varietat d’àmbits d’interès, com els idiomes, l’art, la cultura, la cuina, la salut, la tecnologia o el benestar. Totes elles tindran lloc al Nou Espai Sant Jordi.

Pel que fa als idiomes, hi ha cursos de diferents nivells d’anglès i activitats de conversa en aquesta llengua. Les activitats artístiques van des de l’aprenentatge d’un instrument com la guitarra fins al teatre, passant per la costura a màquina o les manualitats. Aquestes també poden ser compartides amb els infants, igual que alguns tallers de cuina. Aquest interessant camp té molta cabuda al Forma’t +18, ja que, a més dels tallers compartits, hi ha cursos de pastisseria creativa, de cuina de mercat i de pasta fresca italiana. També tallers temàtics, de proteïnes vegetals, d’etiquetatge d’aliments i de receptes sanes i fàcils. En el camp de la salut, la ciutadania pot trobar opcions com el ioga, la gimnàstica suau, el pilates, la zumba i els estiraments. La tecnologia no podia faltar en aquest programa, i les persones que es decantin per aquesta opció podran aprendre a fer servir el seu telèfon intel·ligent i explorar els camps de la informàtica, la fotografia, el disseny i muntatge de vídeos. Un club de lectura de novel·la breu i un curs de maquillatge artístic completen l’oferta del Forma’t +18 per als mesos de gener, febrer i març de 2024.

En aquest document podeu trobar més informació sobre les activitats i també sobre altres aspectes del programa, com el procés d’inscripció, pagament, bonificacions o normativa bàsica.