Gavà es posiciona a favor de la República
Gavà es posiciona a favor de la República

La Plataforma Consulta Popular Monarquía o República qualifica d’èxit de participació la jornada de votació celebrada dissabte. L’activitat es va dur a terme arreu del territori amb un total de 720 punts habilitats i 4.000 persones voluntàries que van recollir l’opinió de 81.617 persones. El resultats obtinguts van ser : 76.106 vots a favor de la República (93,25%), 4.731 vots a favor de la Monarquia (5,81%) i 780 vots en blanc o nuls (0,94%).

A Gavà, l’espai es va ubicar davant de MercaGavà, i l’organització, on entre d’altres hi formaven part, a títol personal, el regidor i la regidora del grup municipal de Podemos , es mostren “satisfets del desenvolupament de la jornada” perquè “va haver-hi prou participació des de primera hora i no es va produir cap mena de conflicte ni incidència important. Es va crear un espai on debatre i les persones. s’acostaven a votar il·lusionades per poder donar la seva opinió sobre el model d’Estat”.
Dels vots recollits a Gavà el 98,80% van ser a favor de la República enfront del 1,20% a favor de la Monarquia, no havent-hi vots en blanc ni nuls