Gavà guanya el Talent Factory School
L'equip de Gavà.

Els 4 joves de Gavà integrants a l’equip vermell s’han erigit com a vencedors del Talent Factory School i han guanyat un viatge a Brussel·les i una beca del Founder Institute Barcelona. A la competició hi han pres part 12 concursants dividits en 3 equips, de Gavà, Viladecans i Sant Boi amb l’objectiu de donar solució a reptes relacionats amb els objectius de desenvolupament sostenible de la ONU de salut, mobilitat i consum responsable. El repte Gavà, plantejat per la pròpia Alcaldessa Raquel Sánchez, consistia en fer accessible la platja per a les persones amb mobilitat reduïda.

El Projecte

Els joves van proposar crear un camí segur fins al mar per a les persones amb mobilitat reduïda que integra instal·lacions adaptades i de nova tecnologia que, d’una banda, presenta unes passeres amb una superfície llisa, de manera que les cadires de rodes puguin lliscar fàcilment en el trajecte que va des del passeig marítim fins a l’aigua. També es podria pensar en espais reservats de costa per aquest col·lectiu. Així mateix, proposen la creació d’un espai web amb informació actualitzada de la platja i d’una plataforma digital i la creació d’una estratègia de màrqueting que posicioni Gavà Mar com a referent del turisme accessible.

Talent Factory School és un projecte creat i dirigit per Talent Factory, produït per La Bombilla Media i amb el suport de Mood Z TV3. Consta de 4 capítols que es poden veure per Youtube

El repte

Primeres idees

Formació

Projecte final

En aquesta primera edició, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va donar suport amb la companyia de la Fundació Gasol al repte ‘Obesitat 0 entre els nens i nens’ i el consistori de Viladecans, Aigües de Barcelona i l’empresa Unileve van proposar un repte per promoure el consum responsable.