Gavà Hall of Fame

Arriba la segona edició del Gavà Hall of Fame, el saló de la fama de bandes tribut i versions de Catalunya. Després de l’èxit de la primera edició, que es va celebrar exactament el cap de setmana abans d’iniciar-se l’estat d’alarma a Espanya i el conseqüent confinament domiciliari, la proposta arriba amb novetats importants pel que fa al seu format.

Miki Fargas, coordinador del Gavà Hall of Fame, en destaca la més important: “Enguany hem dividit la proposta en dos caps de setmana diferents, en comptes de concentrar-ho tot en un sol cap de setmana. Els dies 25 i 26 de setembre tindrem els Vermut & Music del Gavà Hall of Fame, mentre que els dies 8, 9 i 10 d’octubre tindrem les actuacions a taquilla a l’Espai Maragall”.

Anem a parts. Els Vermut & Music estan organitzats en col·laboració amb l’Agrupació de Restauradors de Gavà (ARG), i permetran “fer 13 concerts en 12 restaurants de la ciutat en l’horari del vermut, que és una idea que des del principi ens va semblar força interessant”. Entre els tributs que participaran n’hi ha per a tots els gustos i colors, des de Bryan Adams fins a El último de la fila passant per Dire Straits, The Police, Sopa de cabra o The Rolling Stones.

L’aliança amb l’ARG, que és una novetat d’aquest segon Hall of Fame, “és molt positiva”, ens assegura Fargas, “ja que permet obrir el festival a la ciutat on es celebra, sortir de l’espai tancat dels concerts al Maragall, trepitjar el carrer i, per tant, establir un contacte molt més proper amb el nostre públic, això sempre és positiu”.

D’altra banda, els concerts a l’Espai Maragall seran amb entrada de pagament i en concret seran aquests tres: “D’una banda tenim a Shuarma, el cantant del grup Elefantes, que farà un tribut a David Bowie. Després tenim als Obscure, que són el millor tribut a The Cure que hi ha a tota Europa. I finalment vindrà el Quim Zango, rodejat de músics de Gavà, que farà un tribut a Jarabe de Palo”. Aquest darrer concert, el de Quim Zango, té a més una peculiaritat, i és que “ja va actuar en les passada Festa Major de Sant Pere d’enguany, però el concert es va haver de suspendre a la meitat per culpa de la pluja i ja no es va poder reprendre, així que ara tornem a tenir la possibilitat de veure al Quim i a tota la banda amb aquest excepcional homenatge a Pau Donés i la seva música”.

El concert de Shuarma tindrà lloc el divendres 8 d’octubre a les 21:00 hores. El d’Obscure serà el dissabte 9 a la mateixa hora, les 21:00 hores. I finalment, el concert de Quim Zango serà diumenge 10 però a les 19:00 hores.

Gavà Hall of Fame

Fargas s’ha mostrat molt content de poder celebrar aquesta segona edició de l’esdeveniment: “Tenint en compte l’actual situació del sector de la música en directe, és gairebé un miracle poder fer això, i estem molt satisfets d’haver-ho pogut tirar endavant”. Segons ens ha assegurat, aquesta segona edició “clarament consolida el Gavà Hall of Fame en el seu objectiu de promoure la música de les bandes tributs i de versions, que s’han convertit en veritables agents culturals que preserven la música d’altres temps”.

El Gavà Hall of Fame està organitzat per Beba33-Hope Music, el Cafè Teatre de Gavà, i l’Ajuntament de Gavà. Aquesta segona edició, a més, compta per primera vegada amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les entrades pels concerts de Shuarma, Obscure i Quim Zango ja es poden adquirir anticipadament a entrapolis.com al preu de 15 €. Els dies dels concerts, des d’una hora abans de l’inici, també es poden comprar a la mateixa taquilla de l’Espai Maragall però a 18 €.