Gavà per la República demana el vot
Gavà per la República demana el vot aquest diumenge.

Gavà per la República ha dedicat el darrer tram de campanya per mobilitzar-se al carrer i demanar el vot a l’electorat aquest diumenge. La cap de llista de la formació, Gisela Almirall, ha assegurat que “nosaltres ens presentem com el projecte fermament fidel i compromès amb el mandat de de l’1 d’octubre” i ha fet esment a la llista que presenten integrada per “persones diverses, amb perfils diferents que representen tots els estaments, la qual cosa és una font de riquesa i una garantia per treballar per tots i totes i així fer créixer i millorar el nostre municipi”.

El partit, que aquest dijous a la tarda va muntar un taula informativa a la plaça de Batista i Roca, va rebre la visita de la diputada al Parlament de Catalunya, Assumpció Laïlla. Laïlla, integrant de Demòcrates i de Primàries Catalunya, va explicar que “la campanya ha estat llarga i difícil, perquè hem presentat 121 candidatures arreu del país amb la participació de prop de 40.000 persones. Hem dedicat molt temps i esforç preparant programes i dissenyant les llistes, unes llistes transversals, fetes de baix a dalt i no pas des dels despatxos com fan els altres”. Tot i això, Laïlla assenyala que “malgrat i la seva complexitat, el resultat és enriquidor i estem segurs que aquest es un model de funcionament serà imitat pels partits tradicionals”.

La diputada conclou recordant que “estem compromesos amb el mandat de l’1 d’octubre i amb la independència de Catalunya”.