Gavà per la República presenta la llista
La presentació de la candidatura que encapçala Gisela Almirall es va fer al Museu

Gavà per la República va presentar la llista electoral en un acte públic, celebrat ahir a la tarda als baixos del Museu, en què també es va avançar el programa electoral que “no està tancat definitivament perquè encara hi ha la possibilitat d’aportar esmenes, al utilitzar Gavà per la República un procediment participatiu”, va explicar el número 3 de la candidatura, Marcel·lí Reyes.

En el decurs de l’acte cadascun dels integrants de la llista es va presentar als assistents i va explicar els motius que els ha mogut a formar part d’aquesta candidatura. A Gavà per la República, segons Reyes, “es pot trobar gent que no fa gaires anys era regidora socialista, jo mateix vaig ser regidor i cap de llista d’ERC en dos mandats, gents que mai havia estat en política, gent que havia estat a la CUP o gent que, com en Ramon Castellano, havia estat a CiU. I això mateix passa a nivell social”.

Tant Marcel·lí Reyes, com la cap de llista, Gisela Almirall, coincideixen en afirmar que el programa electoral “ha estat molt debatut des del primer moment”. Almirall va assegurar que “encara estem treballant, acabant de polir el programa. D’aquí uns dies tindrem la nostra votació amb tots els nostres inscrits perquè es decideixi l’ordre del programa i s’acabi de cribar el més important i el que la gent considera més adient per a Gavà”.