Gavà prepara la versió orgànica del tomàquet Monterosa

Gavà Grup torna dos anys després a Alimentària’18 amb la missió complerta. “La implantació de Monterosa ha estat rapidíssima”, precisen des de Gavà Grup. “En tan sol dos anys hem passat d’una producció de 3 a 11 milions de quilos anuals i hem entrat en mercats tan difícils com França i Itàlia”.

El Monterosa conreat al cabo de Gata de Gavà Grup es comercialitza actualment per tota Espanya i en la majoria de països europeus, excepte els nòrdics. “En general en tota Espanya, el Monterosa agrada moltíssim”, asseguren.

L’empresa ara treballa en el nou projecte: Monterosa orgànic. L’empresa disposarà de 800 tones de tomàquet ecològic. Per a aquesta oferta, Gavà ha destinat 10 hectàrees de superfície, situades en el Cap de Gata.

La firma sumarà durant aquest any sobre les 11.000 tones de tomàquet ecològic en 75 hectàrees i que destina a diverses destinacions de la UE.