Gavà prepara una nova Nit Solidària
Gavà prepara una nova Nit Solidària

En el marc del GavàMón, que es porta a terme durant aquest mes a la nostra ciutat amb diferents activitats, aquest divendres, 20 d’octubre, l’Espai Maragall acollirà una nova Nit Solidària. Es tracta d’una gala artística que començarà a les 20 hores i que comptarà amb la col·laboració d’Amics de la dansa i Amics de la Música.

L’entrada, que costa 5 euros, destinarà tots els diners recaptats servirán per donar suport als projectes de Sindicalistes Solidaris i Fundació Pau i Solidaritat en favor de les víctimes del terratrèmol del Marroc del passat 8 d’octubre

Sindicalistes Solidaris

Aquesta entitat és el nom amb el qual ara es dona a conèixer públicament la Fundació Josep Comaposada, una fundació sense ànim de lucre, creada per la UGT de Catalunya en 1988, amb l’objectiu d’acompanyar processos de desenvolupament de sindicats del Sud.

Promouen la participació activa i solidària dels treballadors i treballadores de la UGT de Catalunya en la plena extensió dels drets humans, laborals i sindicals al Sud, en particular a Amèrica Central, Àrea Mediterrània i Regió Andina i compten amb l’estructura territorial i sectorial de la UGT, amb delegats per tota Catalunya.

Pau i Solidaritat

Pau i Solidaritat és l’organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) de Comissions Obreres del País Valencià.

Des de la seva creació en l’any 1992, l’ens treballa per la transformació social i econòmica cap un model de desenvolupament humà sostenible, a fi de construir una societat justa i equitativa amb accions de base al Sud en els seus processos de desenvolupament.

Així mateix, promouen la reflexió crítica de l’entorn social i laboral per a aconseguir una societat civil compromesa que qüestioni i actuï enfront del model de globalització neoliberal imperant.

CCOO PV destina el 0,7% de totes les quotes d’afiliació a finançar aquestes activitats.