Gavà se suma a les reivindicacions de les persones amb discapacitat
Igual que l'any passat, es farà un acte el 3 de desembre

L’Ajuntament, a través de la Comissió per la inclusió, ha organitzat, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, dos actes amb els quals vol “reivindicar i mostrar la necessitat de continuar treballant conjuntament per aconseguir una ciutat més inclusiva”.

Aquest dimarts, 29 de novembre, a les 18 hores, a la Biblioteca Josep Soler Vidal, tindrà lloc una taula rodona amb la temàtica “Inserció laboral com a eina d’inclusió social”. La taula la formen empreses, tècnics i persones amb discapacitat que explicaran les seves experiències i els reptes que encara queden per aconseguir.

També es presentarà una guia de contractació laboral, una eina informativa creada entre totes les persones que conformen la Comissió. Un material comunicatiu per impulsar la contractació de persones amb discapacitat.

L’acte central de la celebració es farà el dissabte 3 de desembre, a les 12 h, a la plaça de Josep Tarradellas. A l’igual que l’any passat, Es llegirà el manifest que elabora la Comissió en què es reivindicarà la importància de la inclusió i la construcció d’una ciutat on totes les persones se sentin integrades en tots els aspectes de la seva vida. El mateix dia, s’inaugurarà l’exposició itinerant, “Ideari per la inclusió”, una exposició que enumera i reivindica les claus de les persones amb discapacitat creada en el si de la Comissió.

La Comissió per la inclusió és un espai de participació ciutadana que engloba entitats de persones amb discapacitat, persones amb discapacitat a títol individual, escoles, entitats i personal tècnic municipal de diferents àrees per afavorir la transversalitat a què obliga la discapacitat. Conjuntament, es reflexionen i es proposen accions que ajuden a assolir l’objectiu de la Comissió.