Gavà tancarà la platja per la revetlla de Sant Joan
Platja de Gavà.

L’Ajuntament de Gavà, tancarà l’accés a la platja durant la revetlla de Sant Joan. La restricció serà efectiva entre les 20 hores fins a les 8 hores de l’endemà. També s’aplicarà per la revetlla de Sant Pere, vigília de la festivitat del patró de la ciutat.

El govern municipal diu que és conscient que “aquestes festes conviden a desenvolupar activitats a l’aire lliure, i en concret a la platja”, però tot i la millora progressiva en l’evolució de la pandèmia, considera que, “justament per aquest motiu, cal minimitzar riscos i mantenir la prudència en activitats que podrien tenir caràcter multitudinari”.

La decisió presa per l’Ajuntament de Gavà asseguren que “és coherent amb la línia de contenció mantinguda  i amb les recomanacions del PROCICAT”. Una línia que també es concretarà en la propera festa major, les festes de Sant Pere, on entre d’altres limitacions s’ha decidit “suspendre el castell de focs que tradicionalment es fa precisament a la platja”.

La Policia Municipal establirà un dispositiu de control per evitar l’accés a la zona de sorra. Així mateix, en l’entorn de la platja vetllarà pel compliment de les directrius sanitàries quant a l’ús de mascaretes, grups reduïts i distanciament interpersonal, i es prohibirà el consum de begudes alcohòliques a la via pública, que seran interceptades en cas de detectar-se.

Durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere estarà permès l’accés als “xiringuitos” i a les seves terrasses, aplicant els horaris d’obertura establerts, amb les preceptives limitacions d’aforament i amb l’accés a la sorra restringit en tot moment.