Gavà viu la Feria de Abril 2021
Gavà viu la Feria de Abril 2021

La Casa de Andalucía de Gavà ha organitzat aquests dies un tastet de la Feria de Abril amb diverses activitats, entre les quals es va voler implicar el teixit comercial organitzant un concurs d’aparadors decorats amb un doble objectiu: Donar alegria a la ciutat i potenciar el comerç i la restauració locals que tant malament ho estan passant en aquesta crisi sanitària.

El dissabte un jurat de l’entitat va valorar els espais engalats i va premiar els tres millors que van resultar ser Amadeo Paya, el Taller d’Analía i Eternia. Els guardons es va donar aquest diumenge, en el decurs del festival de ball celebrat al col·legi Jacme March on hi actuaren els quadres de la Casa de Andalucía a més de Jordi Ortega i Dani Blanco i hi acudí, també, l’Alcaldessa Raquel Sánchez.

La Casa de Andalucía ja va organitzar l’any passat, en ple confinament, una Feria de Abril a casa en la que va convidar a tothom a engalanar els seus balcons. Enguany, com que la situació està millor que l’any passat, han volgut fer un pas més amb el concurs d’aparadors. Segons el professor de ball de l’entitat, Sergio Cruz, “i si tot va bé la idea seria aconseguir fer a Gavà un esdeveniment més gros en els propers anys”.