Gavà viu una terrorífica nit de Halloween
Gavà viu una terrorífica nit de Halloween

Gavà viure intensament Halloween el passat dilluns amb diverses activitats, encabides en el Castaween, i perfectament ideases per fer passar molta por. D’una banda, L’AMPA del col·legi Santo Ángel va organitzar una nova edició del “Bosque Maldito”. L’activitat, on s’ambienta l’entorn del parc el Mil·lenni com un passatge terrorífic amb diferents escenes, va comptar amb la participació directa de 70 persones disfressades que feien d’actors i actrius, i, pel que fa a assistència, es va repetir l’èxit de l’any passat perquè l’organització va exhaurir les fins 800 entrades que havia posat a la venda. Val a dir però, que finalment només van poder entrar 640 persones perquè, segons precisen des de l’AMPA “la presència de senglars ens va obligar, per raons lògiques de seguretat, a deixar alguns grups fora”.

Centenars de persones van participar de l’activitat

La junta de l’AMPA i altres mares, pares i alumnat van col·laborar, de manera altruista, en aquest esdeveniment ja consolidat que ha sumat la seva desena edició treballant per crear tot l’ambient terrorífic. La idea, segons l’organització, “és continuar fent-lo”.

La recaptació de les entrades venudes anirà destinada a l’organització de tallers i activitats pels infants del centre, com la Castanyada, Sant Jordi o el Carnestoltes, entre d’altres.

Escape Room a Can Tries

Enguany, els veïns i veïnes de Can Tries també han volgut sumar-se a la celebració de Halloween i van muntar un escape room al centre cívic del barri on, infants, i no tant infants, es van disfressar i van gaudir de l’experiència.