Gemma Badia se suma “a les reivindicacions de les AFA’s”
Un dels moments de la reunió entre Badia i la coordinadora

L’alcaldessa Gemma Badia ha mantingut una reunió amb la Coordinadora de Mares i Pares per l’Escola Pública de Gavà per compartir la necessitat de defensar l’escola pública i rebutjar les reduccions de grups que de cara el curs vinent voldria aplicar la Generalitat.

Badia ha assegurat que “la trobada ha estat molt profitosa perquè tots volem una educació de qualitat i, per tant, estem preocupats per la possible retallada que el Departament proposaria pel al proper curs adduint una davallada de la natalitat. Crec que aquesta circumstància, que hauria de ser una oportunitat per millorar reduint ràtios, l’aprofiten per disminuir despesa, i això no es pot fer. Pensem que el nombre d’alumnes és determinant per poder millorar la formació, perquè amb grups més petits els docents poden adequar l’ensenyament de manera més personalitzada, segons les capacitats de cada estudiant, per aconseguir-ne el màxim rendiment”.

L’Alcaldessa ha dit que “a Gavà tenim una escola pública potent que s’ha de posar en valor, amb projectes diferenciats, molts d’ells amb llarg recorregut i plenament consolidats i amb direccions enormement motivades. En aquest sentit, cal destacar també la ferma i decidida implicació de les famílies, ajudant a una escola pública que està poc valorada i econòmicament poc dotada, circumstància que impedeix abordar projectes que serien molt bons. Hi ha manca de plantilla als centres i també pocs recursos per millorar-los, una necessitat a la qual, tot sovint, ha de respondre l’Ajuntament. Ja és hora de que es deixi de retallar i es vagi invertint”.