Comsan
Olivella i Badia, en un moment de la visita a Comsan

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí l’empresa gavanenca Complementos Sanitarios (Comsan), un negoci familiar sorgit a la nostra ciutat fa uns 60 anys i que porta tot aquest temps fabricant tapes i cèrcols de vàter, principalment per a la companyia Roca tot i que també per altres marques. A l’actualitat Comsan dona feina a uns 250 treballadors.

Badia ha assegurat que la visita ha estat “molt interessant” perquè Comsan és una empresa que “porta des dels anys 60 aquí a Gavà, és una empresa familiar amb molta història i amb gent que hi treballa des de fa molt temps, i ha sabut reinventar-se quan ho ha necessitat”.

L’alcaldessa a més ha posat de relleu que Comsan és un exemple peculiar en tot el que té a veure amb reciclatge: “Els canvis que ara s’estan esforçant a fer moltes empreses en el sentit d’aprofitar els residus, estalviar energia, tenir controlat el tema d’emissions, etc., Comsan ja ho feia d’entrada, i abans d’entrar en les noves directrius de reciclatge i recuperació, per qüestions de millora de la productivitat. Això és molt interessant perquè és el camí que hem de dur a la societat en general i sobretot a nivell empresarial: saber aplicar aquests criteris per tal d’aconseguir que les empreses siguin sostenibles i compleixin certs requisits ecològics”.

Comsan
Badia, atenent les explicacions d’Olivella amb diverses mostres de tapes de vàter sobre la taula

Melcior Olivella, president de Comsan, s’ha mostrat de la seva banda molt content amb aquesta visita institucional: “Ens ha fet molta il·lusió la visita de l’alcaldessa, ens agrada saber que l’Ajuntament s’interessa per conèixer més a fons les empreses que hi ha a la població, per saber dels nostres problemes i inquietuds”.

Olivella valora molt positivament que hi hagi ponts entre les empreses privades i l’administració pública ja que “de fet, es poden generar molts sinèrgies en camps com per exemple la contractació de personal, del qual hem parlat en la visita d’avui. En aquest sentit, ens han informat que l’Ajuntament té una borsa de treball que ens pot ajudar a tirar no només d’empreses privades de recol·locació, sinó a aprofitar i captar quanta més gent del poble, millor”.