Fedefarma
Casas ha fet d'amfitrió en la visita de l'alcaldessa avui a Fedefarma

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí l’empresa Fedefarma, ubicada al polígon industrial Gavà Park. Allà ha estat rebuda pel president de la cooperativa, Xavier Casas, qui ha mostrat a la batllessa les instal·lacions que, per cert, el proper mes de gener compliran 10 anys des de que les va inaugurar el llavors president de la Generalitat, Artur Mas. El centre logístic que Fedefarma té a Gavà ocupa 14.000 metres quadrats i és un dels set que té actualment la cooperativa a Catalunya i la Comunitat Valenciana.

Badia ha destacat “el control total de Fedefarma sobre un producte crític com són els medicaments, el que dóna una seguretat en la seva manipulació que crec que és imprescindible en aquest tipus de producte”.

L’alcaldessa també ha mostrat “l’orgull que representa per Gavà el poder comptar amb una activitat com aquesta en aquest polígon industrial que, sens dubte, està donant cabuda a activitats econòmiques molt interessants de les que Fedefarma és una molt destacable atès que la centralitat logística que té aquest magatzem, la tecnologia que estan fent servir, i fins i tot els més de 100 llocs de treball que hi ha aquí, són aspectes de gran transcendència per la nostra ciutat”.

Fedefarma
Aquest és el magatzem de Fedefarma a Gavà

Xavier Casas, de la seva banda, ha qualificat com “un honor” rebre la visita de l’alcaldessa, de qui ha destacat el seu “tarannà molt proper”. Casas ha assegurat que els contactes entre administracions públiques i empresa privada “més que importants són essencials, crec que aquestes converses i relacions entre empreses i totes les administracions públiques, ja siguin ajuntaments, Generalitat o diputacions, són bàsiques per tal que tot vagi avançant pel bé de la societat”.

Fedefarma és la distribuïdora de fàrmacs líder a Catalunya i a totes les seves quatre províncies, amb una quota de mercat del 35,24%, el que representa que dues de cada tres farmàcies catalanes són sòcies de Fedefarma. La cooperativa farmacèutica va ser la primera que es va fundar a Espanya, l’any 1928, i actualment mou una xifra de negoci de més de 700 milions d’euros. L’any 2020 van servir més de 100 milions d’unitats d’entre les més de 70.000 referències de que disposa el seu vademècum i les més de 40.000 que tenen en estoc. La cooperativa dóna servei a prop de 3.00 farmàcies sòcies ubicades a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Andorra, i una part d’Aragó.

Fedefarma
Badia ha signat en el llibre de visites de Fedefarma