S'obrirà el Centre Cívic de ca n'Espinós durant el cap de setmana
El tinent d'alcalde de Benestar, Germán Barrena, durant la visita a ca n'Espinós

El tinent d’alcalde de Benestar, Germán Barrena, ha visitat el barri de ca n’Espinós que hores d’ara continua afectat pel tall de subministrament elèctric.

Barrena s’ha reunit amb els veïns i veïnes del barri per trobar una solució “hem consensuat mantenir obert durant el cap de setmana el Centre Cívic de ca n’Espinós per tal que tothom tingui accés a les dutxes amb aigua calenta i a més poden utilitzar les instal·lacions de la Nova Piscina per a les necessitats de dutxes e higiene”.

Des de l’Ajuntament mantenen contacte amb la direcció general d’Endesa: “ens han assegurat que el problema se solucionarà en les properes hores -explica Germán Barrena- però és millor estar previnguts i per això hem buscat alternatives”.

El tall de subministrament va afectar als barris de can Tries, Mas Bruguers i ca n’Espinós “s’ha resolt el tall de subministrament –explica Germán Barrena- en can Tries i Mas Bruguers però a ca n’Espinós la llum arriba amb una potència tan baixa que no es pot fer servir una cuina o carregar un mòbil”.