GFS
Les patinadores del GFS, després d'aconseguir la tercera plaça en el Campionat d'Espanya (Foto: cortesia Aleix Julià)

Les patinadores del Club Esportiu Gavà Freestyle (GFS) han aconseguit aquest cap de setmana una meritòria tercera plaça en el Campionat d’Espanya que organitza la Real Federación Española de Patinaje. La competició va tenir lloc del 8 a l’11 passats al Pabellón Puerta de Santa María de Ciudad Real, tot i que les gavanenques van participar els darrers tres dies.

Aleix Julià, president del GFS, s’ha mostrat “satisfet amb aquesta tercera plaça, millor això que res, però te’n vas amb una sensació de que és poc perquè les noies ho van donar tot. No diria que estic descontent, però una mica decebut perquè podíem haver fet un paper millor”. Julià destaca que “algunes de les noies ens vans sorprendre positivament, vam estar en moltes ocasions a prop del podi, tenim molts quarts i cinquens llocs així que ho valoro com una bona experiència i estic content”.

Segons ens ha explicat Julià, “feia una calor infernal a Ciudad Real aquest passat cap de setmana, i a més no hi havia aire condicionat al pavelló on es van disputar les proves, era literalment un forn. Jo estic segur que això va influir en algunes de les nostres noies, vaig veure a altres equips que també tenien problemes i s’ofegaven amb la mascareta posada, les condicions són iguals per a tothom, però estic segur que a les nostres patinadores la calor els va afectar i molt”.

El president del GFS valora aquesta temporada molt positivament ja que “hem aconseguit ser subcampiones de la Lliga Nacional, entre altres bons resultats, així que estic content perquè estem a dalt tot i que no sempre fent podi, aquí és on hem de forçar la màquina de cara a la propera temporada”. Els principals objectius pel proper curs, segons Aleix, serà “millorar en dues proves, que són les que tenen més a veure amb el cos, i millorar el nivell tècnic en aquestes proves és importantíssim, hem d’acabar de pujar el nivell aquí”.