Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

En èpoques de política convulsa, ens podem trobar amb la celebració d’eleccions quasi contínuament i entenem que això pugui cansar a la ciutadania.

Però les eleccions municipals només es celebren cada quatre anys. I des d’un municipi com Gavà, cal tenir-ho en compte i ser conseqüent.

Els electors donen recolzament als seus representants i aquests tenen molt al de temps per aplicar les seves propostes i sobretot per fer cas a les seves reclamacions, peticions i problemes.

I malgrat la majoria absoluta del PSC al 2019 creiem que era important escoltar les propostes de l’oposició ja que nosaltres també estem, a peu de carrer escoltant sempre els nostres veïns i veïnes.

Per això el Partit Popular no ha deixat de reclamar millores a la nostra ciutat, epecialment en neteja, seguretat, mobilitat, millora de carrers… però tot ha estat en va i això es manifesta especialment quan parlem d’arreglar carrers. La resposta era des de no ho creiem necessari fins a hi ha un calendari establert.

Doncs bé, sembla que ara tot és necessari i que el calendari estava fet des de la propaganda a dos mesos abans de les eleccions.

Nosaltres creiem que la ciutat ha d’estar neta, arreglada i segura tot el mandat i segur que vostès també.

Per això, quan aquestes setmanes vegin com arreglen carrers, pensin que son deures pendents, sense fer pel Govern Municipal en els darrers anys.

Preguntin al Govern com fem nosaltres, per què no ho fan abans que vostès tenen memòria.

I posats a fer preguntes, també hauran de preguntar que és per a ells un procés participatiu. Perquè quan uns veïns fan propostes desprès de ser preguntes, se’ls ha de fer cas i no tensar la corda com amb l’actual reforma de l’Avinguda Eramprunyà i Plaça Catalunya.

Queremos lo mejor para todos y sobretodo, queremos estar a vuestro lado en vuestras reivindicaciones con políticas basadas en el sentido común y el cumplimiento de la palabra dada.

Estamos preparados para dar un paso más, y es un orgullo para mí encabezar ese proyecto.