Gran ambient al II Tast de calçots

Gavà ha celebrat aquest dissabte el II Tast de Calçots, una festa per poder posar en valor no només el calçot que es conrea als nostres camps, sinó la resta d’hortalisses de Km0 del Parc Agrari que, tothom qui ho va voler, va poder adquirir. La Cooperativa Agropecuària, que era part organitzadora d’aquest esdeveniment, manifestava, de veu del seu president, Josep Pañella, que “es tracta d’una activitat, que ja vam fer l’any passat i sembla que agrada i que volem mantenir i fer-la més gran” i destacava “el bon producte de la pagesia local”.

L’Agrupació de Restauradors han estat novament implicada en aquesta activitat que, segons precisava el seu president, Josep Maria Lluch, “serveix per promocionar la bona qualitat i servei dels nostres restaurants i el producte local ”. En aquesta ocasió es van poder assaborir les tapes dels restaurants Anhel, Major 36, Ermita de Brugués i El Calamar, a 2 euros cadascuna.

Finalment, el Mercat del Centre va organitzar el II Concurs d’elaboració de salsa de calçot amb premis en vals de compra al propi mercat i als comerços adherits a l’Illa del Centre. Enguany, i després d’una difícil deliberació per part del jurat, la guanyadora va ser Pepa Quintero, la segona classificada fou Otilia González i la tercera, Ana González.

L’alcaldessa de Gavà Raquel Sánchez, qui va estar present en aquest lliurament de premis, afirmava que “és un acte que agrada molt i serveix per dinamitzar diferents sectors i fer ciutat”.