habitatges de Can Ribes
Badia ha visitat l'interior d'un dels habitatges de la promoció de Can Ribes

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el director-gerent de l’IMPSOL (Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial), Amadeu Iglesias, han visitat aquest matí la promoció B2 dels nous habitatges públics de Can Ribes, les claus dels quals s’estan entregant justament des d’ahir dilluns. En total n’hi ha 136 pisos, dels quals 63 són de lloguer, i la inversió per part de l’IMPSOL ha estat propera als 27 milions d’euros.

Badia ha destacat una dada molt important: “Puc dir, i ho dic amb cert orgull, que amb les dades de registre que tenim fins ara, que arriben al voltant del 80% dels pisos, hem aconseguit que la gent que ve aquí a viure són tots de la ciutat de Gavà. Això és una molt bona notícia perquè vol dir que estem donant resposta a les necessitats d’habitatge, i es demostra també que a Gavà existeix aquesta necessitat d’habitatge”.

L’alcaldessa, en aquesta línia, ha posat en valor que aquesta oferta pública d’habitatge “serveix per eixugar en part aquesta necessitat d’habitatge”, i a més espera que “es continuï fent aquesta oferta per continuar donant cabuda a més gent que, malauradament, a dia d’avui troben la seva solució d’habitatge fora de la nostra ciutat, i això no ho volem permetre”.

Per tot això, Badia ha assegurat sentir-se “molt contenta de que hagin acabat les obres, que es puguin entregar les claus als propietaris o llogaters, i a partir d’aquí ben aviat tindrem nous veïns, que no nous empadronats ja que ja són veïns de Gavà. Seran nous veïns en un nou barri, i això és tot un orgull per nosaltres”.

habitatges de Can Ribes
Aspecte del jardí interior de la promoció B2 de Can Ribes

Amadeu Iglesias, de la seva banda, ha volgut destacar que l’IMPSOL “treballa en pràcticament 20 dels 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona desenvolupant operacions d’habitatge assequible per tal que la població jove no tingui la necessitat d’anar a un altre lloc a cercar una oferta més assequible”.

La totalitat de les claus dels nous habitatges es continuaran donant en els propers dies fins que estiguin totes entregades com a molt d’aquí a 15 dies.