Hospital de Viladecans crea els Mur dels Records i del Futur

Amb motiu del seu 30è aniversari com a centre de l’Institut Català de la Salut, l’Hospital de Viladecans va posar en marxa fa unes setmanes el Mur dels Records -per recollir imatges del passat del centre-, i el Mur del Futur, integrat pels dibuixos dels nens amb la seva visió de com hauria de ser l’hospital. Fotos i dibuixos poden veure’s a l’Hospital de Viladecans en aquests dos espais que encaren els darrers dies per recopilar material. Fins al divendres 16 de febrer, ciutadans i professionals encara poden afegir noves peces als dos murs.

 Com es pot participar?

Doncs hi ha diverses formes. Les fotos es poden col·locar personalment al mur físic habilitat a prop de Consultes Externes; deixar-les a la bústia de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania del centre o be enviar-les per correu electrònic a aniversarihospital.hv@gencat.cat.

Els infants de les cinc localitats de referència per al centre (Viladecans, Gavà, Begues, Castelldefels i Sant Climent de Llobregat) també poden fer servir aquestes mateixes vies perquè els seus dibuixos s’afegeixin al Mur del Futur.

També fins al 16 de febrer restarà instal·lat un photocall a l’entrada del mòdul de la Consulta Externa perquè qualsevol usuari o visitant del centre que ho desitgi pugui endur-se un record de la celebració, ja sigui de forma individual o en grup. El fotocol compta, a més, amb el “logo” de l’aniversari “34 + 30” en format corpori per si es vol utilitzar a la fotografia.

L’Hospital de Viladecans va començar a funcionar com Hospital de Sant Llorenç l’any 1953, sent aleshores un centre per als treballadors de la fàbrica Roca Radiadores. Va ser l’any 1987 quan l’hospital assoleix la seva plena integració al sistema de salut públic català.