Ibáñez demana respecte per les lesbianes assassinades
Miguel Ángel Ibáñez

El regidor no adscrit a l’Ajuntament de Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha demanat “respecte per les lesbianes assassinades per les seves parelles, també dones”. Ibáñez ha fet aquestes declaracions a la premsa local durant l’acte mensual organitzat dimarts a la tarda pel consistori a la plaça Major per rebutjar la violència masclista i retre homenatge a les dones mortes.

El regidor, que va participar de la concentració, lamentava “tots aquests crims, moguts per la gelosia irracional i el sentiment de pertinença, que no s’aturen, sigui hivern o estiu” precisant però, que ha “trobat faltar que no s’hagi recordat la dona lesbiana de 31 anys assassinada a ganivetades fa 11 dies al barri madrileny de la Latina per la seva parella, una altra dona de 37 anys”.

Ibáñez creu que “un assassinat a mans de la parella mereix el mateix tractament, tant si es tracta d’heterosexuals, homosexuals, transsexuals o qualsevol altra orientació” i que, “per tant, cal reflexionar sobre això i recordar i guardar silenci també quan la víctima és una dona lesbiana”.