III Critèrium de llançaments “Ciutat de Gavà”

El Club Atletisme Gavà ultima aquests dies tots els preparatius de cara a poder celebrar, aquest dissabte, la tercera edició del Critèrium de llançaments “Ciutat de Gavà”. Es tracta d’una competició on s’espera la participació d’esportistes de nivell. El Critèrium arrencarà a les 10 del matí a l’estadi de la Bòbila i comptarà amb la disputa de les 4 proves de la disciplina: llançaments de martell, pes, javelina i disc. Hores d’ara però, sembla ja confirmada l’assistència de la gavanenca Laura Redondo, record nacional amb una marca de 69.07 metres. També podria comptar-se amb la reusenca Berta Castells que, després de triomfar al Campionat de Catalunya, suma ja 18 títols al seu palmarès.

El president Club Atletisme Gavà, Bernat Peso espera que “la participació tant de joves promeses com d’atletes de nivell sigui destacable sobretot per part de tots aquells que busquen la mínima per poder participar als Mundials de Londres i abans però, per participar als campionats d’Espanya que tindran lloc els dies 22 i 23 de juliol”.

 Peso també assegura que després de dues edicions sembla que la prova “millora i es consolida en el calendari atlètic catal, la qual cosa ens satisfà i ens anima a seguir”. Bernat Peso precisa que “en aquesta edició les proves de llançament de martell, amb la participació de Redondo, es faran al matí i el disc a la tarda”, i que “l’entrada a l’estadi serà oberta i gratuïta” raó per la qual convida tothom a “venir i per gaudir d’aquest veritable espectacle esportiu”.