Imma i Gina aquest diumenge a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà acollirà aquest proper diumenge, 27 de març, la representació de d’Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital),un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.

L’obra està escrita i dirigida per Tinet Puig amb cançons de Jofre Bardagí.

Sinopsis

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui truca sempre per jugar.

Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament.

Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

La funció s’encabeix dins la programació estable de teatre familiar de La Xarxa i es posarà en escena a partir de les 12 hores. El preu de les entrades, que es poden comprar aquí és de 10 euros en general, i de 8 euros per als socis La Xarxa.