Inici de campanya del PP a Gavà
Inici de campanya del PP a Gavà

L’eurodiputada i ex-ministra de sanitat, Dolors Montserrat ha estat avui a Gavà per fer costat a l’agrupació local del PP en el primer dia de campanya per a les eleccions del 14 de febrer.

La portaveu del grup municipal popular, Mónica Parés, ha assegurat que “la candidatura encapçalada per Alejandro Fernández representa la seriositat i el constitucionalisme” i ha carregat contra la Generalitat per la “nefasta gestió des de l’inici de la pandèmia en els protocols anti-covid a les escoles, sense beques, sense ajuts per a tauletes i amb molts grups confinats, i en altres àmbits, com el de la FP, on amb La ‘ley Celaá’ s’ha perjudicat al seu professorat. Nosaltres volem que es millorin les seves condicions. Hi ha molta feina a fer”

L’eurodiputada, Dolors Montserrat, ha dit que “el PP som el partit de la gestió, que tenim clares les prioritats i treballem per resoldre els problemes reals de la gent” i després de recordar les víctimes de la pandèmia i agrair la tasca dels serveis essencials, ha assegurat que “aquestes eleccions són transcendentals perquè Catalunya torni a ser governada des del seny i poder sortir de la crisi”.

L’ex-ministra ha criticat que “ni el govern de Sánchez, ni el català, hagi ajudat al comerç, als autònom, als petits empresaris ni tampoc als 127.000 catalans que, per culpa de la crisi sanitària, han perdut la feina” i promet “un pla de rescat per aquests sectors amb baixada d’impostos i liquidesa perquè les Pimes puguin tornar a crear ocupació”.

Segons Montserrat “Catalunya no es mereix més governs independentistes que han han confrontat la convivència ni tripartits d’esquerres que ens van portar les cues de l’atur. Volem ser la clau de la governabilitat per tornar a ser terra d’oportunitats i motor d’emprenedoria, i votar a Illa significa votar a ERC”