Innobaix
Badia s'ha dirigit als assistents abans de l'inici de la sessió

Innobaix ha escollit aquest matí l’edifici de la Unió de Cooperadors de Gavà per realitzar el tancament del seu Programa de Creixement. Es tracta d’un programa d’acceleració empresarial que permet a les empreses revisar les seves estratègies amb experts que les acompanyen en la definició d’un pla de creixement personalitzat. En aquest programa, doncs, es treballen aspectes com la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització o l’organització empresarial. Hi han participat, entre altres, algunes empreses representatives del Baix Llobregat com ara Carhaus o Bordas Garden.

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, s’hi ha atansat i ens ha destacat que “Innobaix sempre ha destacat precisament en la seva implicació per donar una empenta a totes les empreses del Baix Llobregat que ho han necessitat”.

L’alcaldessa, a més, ha afirmat que “és important poder identificar què és Unió de Cooperadors en relació amb el tipus d’economia que es vol promocionar des d’aquí, que és l’economia social i col·laborativa que ajuda a l’emprenedoria i, per descomptat, a les empreses que ja estan consolidades”. Des d’aquesta perspectiva, doncs, “que el tancament d’aquest programa es faci en un lloc que es dedica específicament a això crec que té tota la seva lògica. I que aquest edifici sigui a Gavà és tot un orgull”.

Natàlia Mir, directora general d’Innobaix, ha destacat de la seva banda que “per nosaltres era important fer el tancament d’aquest programa en un lloc simbòlic com aquest, creiem molt en els objectius de l’edifici i en el concepte de cooperació, ja que sense cooperació no és possible la innovació”.

Mir, a més, ha posat en valor, referint-se a la relació entre Innobaix i Unió de Cooperadors, que “el concepte d’ecosistema és molt important, i ecosistema vol dir que no soc només jo sinó que és un plural, i jo seré millor si el meu territori al meu costat és fructífer. És important, doncs, generar ecosistema des de les universitats, amb transmissió de coneixements, i des de les empreses amb el propi talent. I l’edifici de la Unió de Cooperadors reflexa molt bé aquest concepte de cooperació, d’ecosistema”.