Junts per Gavà demana que l'Ajuntament pugui disposar del superàvit
Isidre Casas, portaveu municipal de Junts per Gavà

El CF Gavà va perdre al camp del Mollerussa el darer cap de setmana, una derrota que, dissortadament, confirma el descens dels blaugrana a Segona Catalana la propera temporada.

Davant aquesta situació “que no desitjàvem però que és veia venir i coincidint amb l’any del seu centenari, el pitjor escenari en un moment històric”, Junts per Gavà ha mostrat el seu suport a l’equip blaugrana a través d’una nota de premsa. En ella el regidor i portaveu, Isidre Casas, assegura que: «el que ha passat és la suma del cúmul de despropòsits que pateix el club d’uns anys ençà. Hem passat, en catorze anys, de viure un play off per ascendir a Segona Divisió a veure’ns abocats a aquest descens. Segurament podem trobar moltes i diverses explicacions, però cal mirar endavant, en positiu, i fer costat al club, ara més que mai, per recuperar el lloc que mereix, per mèrits i per història».

Des de Junts per Gavà reafirmen el compromís d’intentar ajudar en aquest objectiu: “Certament, el club pateix una situació econòmica crítica, amb un deute inassumible, heretada d’una gestió molt dubtosa d’uns anys on la presidència actuaba sota l’empara del govern municipal”, Tot i així, l’actual junta directiva no vol tirar la tovallola i ha presentat un projecte pels propers anys que passa, indubtablement, per disposar de futbol formatiu propi”, s’explica en la nota de premsa.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal, Isidre Cases afegeix: «Gavà disposa de clubs de base que són referents tant a nivell formatiu com competitiu, l’Escola de Futbol Gavà i el Sporting Gavà. No obstant i malgrat les limitacions amb les instal·lacions esportives municipals actuals, hem de donar cabuda a aquesta proposta per la pervivència del nostre club centenari i la memòria de tots els presidents, directius, entrenadors i jugadors que ens han permès arribar fins aquí».

Finalment, des de Junts per Gavà remarquen que “sempre hem defensat el tracte igualitari a totes les entitats esportives de la ciutat, especialment a aquelles que desenvolupen esports minoritaris. En aquest cas, parlem d’història però sobre tot, de sentiment, de sentiment blaugrana que ni volem ni podem deixar morir”.