Junts per Catalunya
Junts per Catalunya ha fet campanya avui dimarts en una carpa a la plaça Catalunya

Junts per Catalunya-Junts (JxCAT-JUNTS) ha traslladat avui la seva campanya electoral per les generals del 10-N fins a la plaça Catalunya, on ha instal·lat la seva carpa informativa. Allà han informat del seu projecte polític de cara a aquestes eleccions a tothom que ha volgut acostar-s’hi.

Isidre Casas, portaveu del grup municipal de Junts per Gavà a l’Ajuntament de Gavà, ha explicat que “nosaltres el que no ens cansarem de repetir és que, davant la sentència del Tribunal Suprem nosaltres diem independència, davant tota la repressió i tota la regressió de drets i llibertats que estem patint nosaltres també diem independència”.

Casas ha animat a més a “tothom que ens va recolzar el 28 d’abril, o fins i tot el 21 de desembre, i que va confiar en nosaltres, que es mobilitzi el proper 10 de novembre i vagi a votar”. El regidor gavanenc va veure el debat d’ahir a la nit “on cap del 5 partits que es diuen constitucionalistes van oferir una solució per Catalunya, i al final qualsevol de les decisions que van plantejar perjudica no només als que votem independència sinó també a qualsevol ciutadà, perquè al final estem parlant de treure drets i llibertats a tothom sense distingir si vota independència o qualsevol altra opció”.

PUBLICITAT